Læringspakke til sundhedspersonale

Få inspiration til at klæde sundhedspersonale i det offentlige på til at håndtere informationssikkerhed.

Sådan sætter du gang i læringen

Hvis du har til opgave at klæde dine medarbejdere bedre på til at agere sikkert i deres daglige arbejde, kan du finde konkrete redskaber her.

Sikkerhedspakken til sundhedspersonale består blandt andet af en PowerPoint, quiz, e-læringsmoduler, pjece og plakater med gode råd. De enkelte elementer kan bruges på kryds og tværs, brug fx PowerPointen på et personalemøde og vis samtidig filmen. Inden mødet kan du bede medarbejderne om at gennemføre e-læringsforløbet og tage quizzen. De kan printe eget quiz-resultat og medbringe dem til mødet.

Få mere inspiration under Ideer til aktivering.

Materialet er udviklet for at forbedre den digitale adfærd i sundhedsvæsnet og dermed sikre patienternes personoplysninger.

""

Ideer til aktivering

Elementerne i sikkerhedspakken kan bruges forskelligt. Vi har dog lavet et forslag til, hvordan man kan sætte de enkelte elementer i spil.

Hent inspiration til brug af sikkerhedspakkens elementer

Quiz, film og e-læring

Vi har lavet en side med quiz, film og e-læring, som I kan linke til fra intranettet eller sende det direkte link sikkerdigital.dk/sundhed rundt til medarbejderne. 

Se quiz, film og e-læring - sikkerdigital.dk/sundhed

Forside på PPT

PowerPoint med gode råd

Brug den på et personalemøde, til at præsentere de gode råd. Indsætte lokale henvisninger til politikker eller mere information, eller justere i rådene, hvis de skal nuanceres. Bemærk der også er noter i præsentationen

Hent PowerPoint-præsentationen 

 

""

Pjece med de fire gode råd

Print ved at vælge to-sidet print og fold om den korte side. Så kan pjecen foldes og deles ud til medarbejderne. Fx i forbindelse med et personalemøde eller til nye medarbejdere. 

Hent pjecen til print (pdf)

Hent pjecen i redigerbart format (word)

""

Plakat

Plakaten kan hænges op i printerrummet, kantinen eller på kontorerne.

Hent plakat med gode råd

""

Pauseskærm til medarbejder pc'er

Hent en grafik, der kan bruges som pauseskærm. Den minder medarbejderne om at de skal logge af computeren.

Hent pauseskærmen

""

E-læring i informationssikkerhed til ledere

Del e-læringskursuset om informationssikkerhed med ledere eller mellemledere i din myndighed eller organisation. I modulerne får de redskaber til, hvordan de kan fastholde organisations sikkerhedsniveau i samarbejde med deres medarbejdere.

Find kurset målrettet til ledere i offentlige myndigheder