NemID nøgleapp er klar til brug

29-05-2018

I dag blev NemID nøgleapp lanceret og appen kan nu downloades i Apples App Store og Google Play Store. Appen er et nemt og sikkert supplement til det eksisterende nøglekort.

Siden lancering af NemID til danskerne i 2010 er NemID nøglekortet blevet en fast følgesvend i danskernes færden på nettet. Nu ser NemID nøgleapp dagens lys.


For nylig rundede vi fem millioner brugere af NemID og danskerne har for længst taget NemID til sig som en del af deres dagligdag. I takt med, at danskerne bliver mere og mere digitale, oplever vi en stigende efterspørgsel efter digitale løsninger. Den efterspørgsel imødekommer vi i dag med NemID nøgleapp.

Rikke Hougaard Zeberg, direktør i Digitaliseringsstyrelsen

Man kan bruge NemID nøgleapp alle de steder, man normalt bruger sit NemID nøglekort. Appen giver adgang til fx netbank, til offentlige hjemmesider som borger.dk, sundhed.dk og private aktørers hjemmesider som fx fagforening eller a-kasse.

Et sikkert supplement

NemID nøgleapp er ligeså sikker som NemID nøglekort. Appen har det samme sikkerhedsniveau som NemID nøglekort og lever derfor op til NemID’s sikkerhedsstandarder.