Nye kurser i informationssikkerhed til ledere

14-01-2019
Myndighed

Bliv klogere på begreber, principper og hvordan du arbejder med dine medarbejdere og informationssikkerhed.

Hvordan sikrer du et højt niveau af informationssikkerhed, bliver skarp på begreberne og på samme tid får medarbejderne med? Svarene finder du i de to e-læringskurser vi netop har publiceret her på sikkerdigital.dk. Begge kurser er målrettet ledere (og mellemledere) i det offentlige.

To moduler med sikkerhed

Det første modul kridter banen op for, hvad informationssikkerhed er; du kommer tættere på begreber som risiko- og ressourcestyring, der er gode at kende til, når man arbejder med informationer og data, der skal behandles fortroligt.

Det andet modul sætter fokus på dine medarbejderes adfærd, når det handler om opretholdelse af din organisations sikkerhedsniveau. Du kan opnå viden om hvilke redskaber du kan bruge i samarbejde med dine medarbejdere, for at stille skarpt på fx sikkerhed og rapportering af hændelser.

Til ledere

Begge moduler er udviklet til ledere og mellemledere i det offentlige. Specielt ledere, der har tæt daglig berøring med medarbejdere, der arbejder med følsomme data i organisationens informationssystemer (sagsbehandlingssystemer og lign.)

Du finder e-læringskurserne her