Er du til seriøse hovedbrud med IT og computere? Så skal du tage en FE-challenge.

21-05-2019
Borger Myndighed

Forsvarets Efterretningstjeneste har lanceret en hjemmeside, hvor der ikke mangler udfordringer for den it-interesserede. Navnet er FE-challenge.

Holder du af hovedbrud inden for fx kryptering, reversing, eller cybersikkerhed, og vil du fx prøve kræfter med de opgaver, deltagerne på cyberlandsholdet skulle løse som adgangsbillet, så skal du besøge fechallenges.dk.

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder med at indsamle viden og informationer. I følge hjemmesiden sker det i udstrakt grad digitalt eller elektronisk. Indsamlingen sker for at være rustet mod cyberangreb og andre udefrakommende trusler. Til det arbejde skal de bruge dygtige hoveder, hvorfor du også kan blive klogere på, hvilke stillinger FE tilbyder.

Du kan faktisk også løse opgaver, som de ansatte har været med til at lave. Dem finder du under Hackerakademiet.

Cybersikkerhed hører også til en af disciplinerne, hvor fokus er lagt på, at cybertrusler hele tiden ændrer sig. I beskrivelsen af udfordringen hedder det på hjemmesiden; "Kan du beskytte Danmark mod truslen fra stormagter og hacktivister?"

Dynamisk og på LinkedIn

Det er tanken, at nye challenges eller udfordringer bliver lagt op på FE-challenges.dk, ligesom du kan følge med på LinkedIn.

Fechallenges.dk finder du her

Forsvarets Efterretningstjeneste på LinkedIn finder du her