Virksomhed

Beskyt virksomheden

Læs mere om en række forebyggende tiltag, som kan styrke den digitale sikkerhed i virksomheden. Både ved hjælp af tekniske tiltag og ved at tænke IT-sikkerhed ind i virksomheden - fra ledelse til medarbejdere og leverandører. Tiltagene er målrettet små og mellemstore virksomheder, men vi har også samlet nogle målrettede tiltag til hhv. store og små virksomheder nederst på siden. 

Beskyt virksomheden

De syv råd om IT-sikkerhed

Læs  de syv råd om IT-sikkerhed og styrk din virksomheds basale digitale sikkerhed. Få vejledning til opdatering og backup, få værkøjer til at styrke medarbejdernes digitale sikkerhedsadfærd og meget mere.

Gå til de syv råd

Beskyt virksomheden

TEMA: Sikkerhed i nye digitale teknologier

Flere og flere virksomheder bruger nye digitale teknologier som IoT, Cloudløsninger og Kunstig intelligens. Læs mere om hvordan virksomheder kan gøre brugen af nye digitale teknologier mere sikker.

IoT: Beskyt virksomhedens internet-forbundne enheder

Sikker brug af cloud-løsninger i virksomheden

Sikker brug af kunstig intelligens

Beskyt virksomheden

Lederens Indgang

Som virksomhedsleder har du ansvaret for, at IT-sikkerheden i din virksomhed er i orden. På denne side får du et overblik som leder over det, du bør vide - også hvis I har udliciteret jeres IT-løsning, hvis dine medarbejdere arbejder hjemmefra eller dine kunder kan blive påvirket ved et cyberangreb.

Få blandt andet skabeloner til at udarbejde en IT-sikkerhedspolitik, en beredskabsplan og en risikovurdering og læs mere om, hvordan du kan aktivere medarbejdere og leverandører i arbejdet med virksomhedens IT-sikkerhed.

Gå til ledelsessiden

""
Beskyt virksomheden

God råd til den IT-sikkerhedsansvarlige

Som IT-sikkerhedsansvarlig kan det være svært at få ledelsens og medarbejdernes opmærksomhed, for eksempel når det handler om styrkelsen af IT-sikkerhed eller nye investeringer i virksomhedens digitale sikkerhed. Her kan du få inspiration til hvordan du får budskabet om styrket IT-sikkerhed stærkere igennem.

Sådan kommuniker du om IT-sikkerhed

Sådan får du ledelsen til at investere i IT-sikkerhed

Følg seks principper når du udfører IT-sikkerhedstest

Detailbranchen

Sælger din virksomhed smart-enheder?

Såkaldte ”smarte” enheder fylder mere og mere i danske hjem. De kan være praktiske i dagligdagen, men de kan også udfordre den digitale sikkerhed.

Derfor har vi udviklet brugbare materialer, som I kan bruge, til at hjælpe jeres kunder med at sikre deres enheder mod potentielle hackerangreb. 

 

Klik her og læs mere