Virksomhed

Beskyt virksomheden

Læs mere om en række forebyggende tiltag, som kan styrke den digitale sikkerhed i virksomheden. Både ved hjælp af tekniske tiltag og ved at tænke IT-sikkerhed ind i virksomheden - fra ledelse til medarbejdere og leverandører. 

""
Beskyt virksomheden

Lederens Indgang

Som virksomhedsleder har du ansvaret for, at IT-sikkerheden i din virksomhed er i orden. På denne side får du et overblik over det, du bør vide og det du kan sætte i gang for at styrke virksomhedens cybersikkerhed. 

Gå til ledelsessiden

""
Beskyt virksomheden

God råd til den IT-sikkerhedsansvarlige

Her kan du få inspiration til hvordan du får budskabet om styrket IT-sikkerhed stærkere igennem til ledelse og medarbejdere.

Sådan kommuniker du om IT-sikkerhed

Få ledelsen til at investere i IT-sikkerhed

Beskyt virksomheden

De syv råd om IT-sikkerhed

Læs  de syv råd om IT-sikkerhed og styrk din virksomheds basale digitale sikkerhed. Få vejledning til opdatering og backup, få værkøjer til at styrke medarbejdernes digitale sikkerhedsadfærd og meget mere.

Gå til de syv råd

OT-sikkerhed

Sikkerhed i fysiske produktionsapparater

Man skal ikke undervurdere risikoen for et cyberangreb på sin produktionsmaskine, industrirobot eller andre fysiske produktionsapparater. Læs her, hvordan I tænker sikkerhed ind i virksomhedens operationelle teknologier og produktionsapparat.

OT-sikkerhed: Beskyt det fysiske produktionsapparat mod cyberangreb

10 råd til beskyttelse af det fysiske produktionsapparat

 

Detailbranchen

Sælger din virksomhed smart-enheder?

Såkaldte ”smarte” enheder fylder mere og mere i danske hjem. De kan være praktiske i dagligdagen, men de kan også udfordre den digitale sikkerhed.

Derfor har vi udviklet brugbare materialer, som I kan bruge, til at hjælpe jeres kunder med at sikre deres enheder mod potentielle hackerangreb. 

Bestil materialer her

Beskyt virksomheden

Sikkerhed i nye digitale teknologier

Flere og flere virksomheder bruger nye digitale teknologier som IoT, Cloudløsninger og Kunstig intelligens (AI). Læs mere om hvordan virksomheder kan gøre brugen af nye digitale teknologier mere sikker.

IoT: Beskyt internet-forbundne enheder

Sikker brug af cloud-løsninger

Sikker brug af kunstig intelligens