Sælger din virksomhed smart-enheder?

I takt med det stigende salg af smart-enheder i detailhandlen, følger også et stigende behov for at sikre den digitale sikkerhed i enhederne. Nederst på denne side kan I bestille fysisk og digitalt informationsmateriale, så I kan hjælpe jeres kunder til at sikre deres nye smart-enheder mod digitale angreb.

Smart-enheder kan udgøre en risiko for den digitale sikkerhed, hvis IT-kriminelle får adgang til enhedens funktioner og data, samt det netværk den er forbundet til. Derfor er det vigtigt, at kunderne klædes grundigt på, så de kan tage de nødvendige skridt mod en mere sikker digital adfærd. Mange kunder er nemlig ikke klar over, at smart-enheder kan udgøre et alvorligt sikkerhedsproblem. De ser smart-enheden som et fysisk produkt og glemmer, at det er koblet til nettet og derfor kan hackes. 

3 gode råd

Vi har udviklet en flyer der indeholder den nødvendige viden og vejledning til at sikre smart-enheder mod angreb. Flyeren kan uddeles til kunder fysisk i butikken eller benyttes ved online salg og kommunikation. På flyeren finder man blandt andet følgende råd:

  • Skift adgangskode og brugernavn på enheden
  • Slå automatisk opdatering til i enhedens indstillinger
  • Slå enhedens internetadgang fra, når du ikke bruger det

Med disse tre handlinger er kunden godt klædt på til at modstå digitale angreb gennem deres enhed. Når digital sikkerhed bliver del af salget bidrager det ikke kun til øget sikkerhed, det styrker også kunderelationen.

 

Download eller bestil gratis flyer

Du kan downloade eller bestille flyeren med de gode råd her. Den kan eksempelvis uddeles i butik, bruges i online kommunikation med kunder, i et nyhedsbrev eller hvor I finder det relevant.   

Download flyer her (pdf)

Bestil fysisk flyer (åbner mail program)

Har du spørgsmål vedrørende kampagnen eller bestilling af materiale, kan du kontakte os her: sikkerdigital@digst.dk

Definition

Betegnelsen "smart-enheder" også kaldet "Internet of Things" (IoT) bruges om hverdagsobjekter som fx lyskilder, køleskabe, højtalere og kameraer, der er koblet til internettet.

De kan styres centralt (fx fra telefonen) og kommunikere automatisk med hinanden og med omverdenen.