Ny kampagne: Lederens indgang til digital sikkerhed

Senest opdateret 18-08-2022

Med vores nye kampagne sætter vi fokus på, hvad man som virksomhedsleder skal gøre for at sikre virksomheden mod cybersikkerhedshændelser. På sikkerdigital.dk har vi derfor skabt en direkte indgang til digital sikkerhed for lederen. 

Kampagnen lanceres torsdag den 18. august og findes her: https://sikkerdigital.dk/lederen

Kommunikationspakken indeholder 

  • En kort tekst til nyhedsbreve, SoMe opslag m.m. - Teksten beskriver, hvordan det digitale ansvar i sidste ende ligger hos virksomhedslederen, og hvordan man som leder, nu kan få et samlet overblik på sikkerdigital.dk over det man bør vide om digital sikkerhed og hvordan man skal agere, hvis uheldet er ude.
  • Tre SoMe videoer – Videoerne adresserer lederen med budskabet om, at de på sikkerdigital.dk kan få et overblik over, hvordan de kan beskytte virksomheden mod digitale trusler. Videoerne har samme tekst og budskab, men hver enkelt video søger at ramme forskellige brancher og virksomhedsledere.
  • Tre fotos til SoMe, Web, eller nyhedsbreve – De forskellige fotos kan bruges til at understøtte den vedlagte tekst. Hvert foto søger at ramme forskellige brancher og virksomhedsledere.
  • Sikkerdigital.dk logoer - jpg og png format.

Download kampagnepakke (zip-fil)

Vi håber, at du vil være med til at sprede budskabet om lederens nye indgang til digital sikkerhed. Du er velkommen til at bruge teksten i kommunikationspakken, som den er, eller – endnu bedre - tilpasset jeres tone og målgruppe.

Tak for at være med til at styrke den digitale sikkerhed i danske virksomheder!