Meld en aktivitet til national cybersikkerhedsmåned

Cybersikkerhedsmåneden handler om at løfte danskernes digitale sikkerhed. Opret en aktivitet – så fremgår den af den samlede aktivitetsoversigt.

Hvis din organisation planlægger en aktivitet (en workshop, en event, et foredrag eller lignende), der sætter fokus på cyber- og informationssikkerhed i løbet af oktober 2021, kan du melde aktiviteten ind her.

Opretter du en aktivitet, kan du bruge logoet for cybersikkerhedsmåneden i din kommunikation.

Krav til aktivitet

  • Navn på arrangement
  • Beskrivelse af arrangement
  • Dato, sted, tid
  • Kontaktperson
  • Eksternt link til aktivitet.

Opret aktivitet

Skriv din e-mail og evt telefonnummer (bliver ikke publiceret).

Hvad handler arrangementet om:

Indsæt et link til den side, hvor man kan finde mere information.

Felter med (*) skal udfyldes

Cybersikkerhed på tværs af Europa

Initiativet er inspireret af og ligger i forbindelse med den årlige europæiske cybersikkerhedsmåned i oktober, der koordineres af EU-agenturet ENISA (European Union Agency for Network and Information Security).

Den europæiske cybersikkerhedsmåned udgøres hovedsageligt af de mange nationale kampagner og aktiviteter fra EU-medlemslandene rettet mod virksomheder, borgere og myndigheder.

Digitaliseringsstyrelsen er national koordinator for Danmark i forbindelse med den europæiske cybersikkerhedsmåned. Opretter du en aktivitet i forbindelse med National cybersikkerhedsmåned, vil Digitaliseringsstyrelsen stå for at indmelde aktiviteten til ENISA som led i Danmarks bidrag til den europæiske cybersikkerhedsmåned. 

Læs mere her på EU's hjemmeside for den europæiske cybersikkerhedsmåned.