Virksomhed

Styrk virksomhedens digitale sikkerhed

Find gode råd, vejledning og værktøjer, som hjælper virksomheder med at ruste sig mod cyberangreb og få en mere sikker digital adfærd.

Virksomhed

De syv råd om IT-sikkerhed

1 ud af 4 små og mellemstore virksomheder har ikke implementeret de mest essentielle IT-sikkerhedstiltag. For at komme dette problem til livs sætter vi fokus på 7 gode råd om IT-sikkerhed. Rådene giver viden og værktøjer til mindre virksomheder, som kan styrke deres basale IT-sikkerhed.

Gå til de 7 råd om IT-sikkerhed

nemt for dig - svært for hackerne

Bliv sikker på virksomhedens sociale medier

Med kampagnen ”Nemt for dig - svært for hackerne" sætter vi fokus på enkle skridt til mere sikre sociale medier i jeres virksomhed. Ved at bruge to-faktor login og stærke passwords på virksomhedens SoMe-kanaler kan du øge sikkerheden allerede i dag. Se fire forskellige danske virksomheders videofortællinger om  hackerangreb på sociale medier og få tips til hvordan din virksomhed undgår at få kapret Facebook eller Instagram af IT-kriminelle. 

Bliv sikker på sociale medier

Virksomhed

Test og værktøjer

Her får du konkrete værktøjer, som kan styrke virksomhedens digitale sikkerhed. Find blandt andet:

Sikkerhedstjekket

IT-risikovurderingsværktøjet

Gratis tilbud fra andre aktører

Analyser og rapporter

Publikationer om IT-sikkerhed

På denne side har vi samlet vores analyser og rapporter, der på forskellig vis undersøger IT-sikkerheden i danske virksomheder.

Du kan blandt andet finde den årlige analyse af virksomhedernes IT-sikkerhedsniveau og vores nye etnografiske undersøgelse af lokal IT-sikkerhedspraksis. 

Gå til publikationssiden

Ramt af angreb

Virksomhedscases

Se otte danske virksomheders videofortællinger om, hvordan de rejste sig efter forskellige typer af cyberangreb og efterfølgende styrkede deres forretning.

Mød de 8 virksomheder og se deres historie

virksomhed

Book et oplæg om digital sikkerhed

Book et gratis oplæg fra Digitaliseringsstyrelsens kontor for cyber- og informationssikkerhed. Her kan I bl.a. lære, hvordan I kommer i gang med at arbejde med digital sikkerhed i virksomheden. Høre hvordan det står til med danske virksomheders digitale sikkerhed og hvilke gratis værktøjer, som kan styrke virksomhedens forsvar.

Book jeres oplæg her

Når skaden er sket

Er du blevet ramt?

Få råd og vejledning, når uheldet er ude