Virksomhed

Styrk virksomhedens digitale sikkerhed

Find gode råd, vejledning og værktøjer, som hjælper virksomheder med at ruste sig mod cyberangreb og få en mere sikker digital adfærd.

Klædt af?

Sæt digital ansvarlighed på bestyrelsens dagsorden

Med kampagnen "Klædt af?" sætter vi fokus på, hvordan bestyrelsen kan styrke virksomhedens digitale ansvarlighed med enkle trin. Få hjælp til at tage emnet op på bestyrelsens dagsorden med en guide og tjekliste og læs om, hvordan digital ansvarlighed styrker din forretning. 

Gå til bestyrelsesguide

Virksomhed

De syv råd om IT-sikkerhed

1 ud af 4 små og mellemstore virksomheder har ikke implementeret de mest essentielle IT-sikkerhedstiltag. For at komme dette problem til livs sætter vi fokus på 7 gode råd om IT-sikkerhed. Rådene giver viden og værktøjer til mindre virksomheder, som kan styrke deres basale IT-sikkerhed.

Gå til de 7 råd om IT-sikkerhed

Virksomhed

Test og værktøjer

Her får du konkrete værktøjer, som kan styrke virksomhedens digitale sikkerhed. Find blandt andet:

Sikkerhedstjekket

IT-risikovurderingsværktøjet

Overblik over gratis tilbud og værktøjer fra andre aktører 

virksomhed

Book et oplæg om digital sikkerhed

Book et gratis oplæg fra Digitaliseringsstyrelsens kontor for cyber- og informationssikkerhed. Her kan I bl.a. lære, hvordan I kommer i gang med at arbejde med digital sikkerhed i virksomheden. Høre hvordan det står til med danske virksomheders digitale sikkerhed og hvilke gratis værktøjer, som kan styrke virksomhedens forsvar.

Book jeres oplæg her

tror du på hackere?

Bliv sikker på virksomhedens sociale medier

Med kampagnen ”Tror du på hackere?” sætter vi fokus på enkle skridt til mere sikre sociale medier i jeres virksomhed. Se fire forskellige danske virksomheders videofortællinger om  hackerangreb på sociale medier og få tips fra ekspert i cybersikkerhed.

Bliv sikker på sociale medier

Ramt af angreb

Virksomhedscases

Se otte danske virksomheders videofortællinger om, hvordan de rejste sig efter forskellige typer af cyberangreb og efterfølgende styrkede deres forretning.

Mød de 8 virksomheder og se deres historie

Når skaden er sket

Er du blevet ramt?

Få råd og vejledning, når uheldet er ude