Virksomhed

Styrk virksomhedens digitale sikkerhed

Find gode råd, vejledning og værktøjer, som hjælper virksomheder med at ruste sig mod cyberangreb og få en mere sikker digital adfærd.

Virksomhed

De syv råd om IT-sikkerhed

1 ud af 4 små og mellemstore virksomheder har ikke implementeret de mest essentielle IT-sikkerhedstiltag. For at komme dette problem til livs sætter en ny kampagne fokus på 7 gode råd om IT-sikkerhed. Rådene giver viden og værktøjer til mindre virksomheder, som kan styrke deres basale IT-sikkerhed.

Gå til de 7 råd om IT-sikkerhed

Virksomhed

Test og værktøjer

Her får du konkrete værktøjer, som kan styrke virksomhedens digitale sikkerhed. Find blandt andet:

Sikkerhedstjekket

II-risikovurderingsværktøjet

Overblik over gratis tilbud og værktøjer fra andre aktører 

virksomhed

Ny mærkningsordning: D-mærket

Danmark har fået en mærkningsordning for IT-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse, som er målrettet danske virksomheder. Mærket skal skabe gennemsigtighed, så forbrugere kan se, hvilke virksomheder der har styr på it-sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

Læs mere om D-mærket

virksomhed

Book et oplæg om digital sikkerhed

Book et gratis oplæg fra Erhvervsstyrelsens Team Digital Sikkerhed. Her kan I lære, hvordan I kommer i gang med at arbejde med digital sikkerhed i virksomheden, hvordan det står til med danske virksomheders digitale sikkerhed og hvilke gratis værktøjer, som kan styrke virksomhedens forsvar.

Book jeres oplæg her

Ramt af angreb

Virksomhedscases

Cases om digital sikkerhed som konkurrencefordel. Se otte danske virksomheders videofortællinger om, hvordan de rejste sig efter cyberangreb og styrkede deres forretning.

Mød de 8 virksomheder og se deres historie

Når skaden er sket

Er du blevet ramt?

Få råd og vejledning, når uheldet er ude