Justér, hvem du deler med
Det kan være vanskeligt at vide, hvem du rent faktisk deler dit indhold med. Få styr på dine indstillinger, og følg guiden, så du kan kontrollere, hvem du deler med.
Vi har samlet en række guides, der trin for trin hjælper dig med at indstille dine privatlivsindstillinger og styrke din sikkerhed på sociale medier.

Det kan være vanskeligt at vide, hvem du rent faktisk deler dit indhold med. Få styr på dine indstillinger, og følg guiden, så du kan kontrollere, hvem du deler med.
Ved du, hvem og hvor mange der kan se din profil, sende dig anmodninger og se, hvad du deler? Måske har du aldrig fået tjekket indstillingerne for, hvem der skal kunne se din profil. Men det kan du nemt gøre med denne guide.
Få kontrol med, når venner, bekendte eller helt fremmede tagger dig i billeder på sociale medier. Se i guiden, hvordan du justerer dine indstillinger.
De sociale medier indsamler oplysninger om din brug og aktivitet på mediet. Du kan styre, hvad du får vist, hvis du tjekker indstillingerne.
Når vi opretter vores profiler, er vi ikke altid opmærksomme på, at vi også siger ja til, at de må opbevare en række oplysninger om os. Du kan justere dine privatlivsindstillinger, og ved at følge et par enkelte trin kan du få overblik over, hvad de sociale medier ved om dig.
Hvis du ikke længere ønsker at benytte et socialt medie, som du har en profil på, bør du slette den.

Alle apps og spil samler oplysninger om os. Med tre gode råd kan du begrænse, hvor meget data du giver apps adgang til.

Vi deler billeder på livet løs. Din ven eller veninde deler et billede af dig på Facebook, Instagram, TikTok eller andre sociale medier. Prøv vores guide og få styr på, hvad der må deles, og hvordan man deler med omtanke.

Hvis din profil er blevet hacket, er der en række handlinger, du kan gøre for at begrænse skaden og få adgang til din profil igen.