Oktober 2022 er national cybersikkerhedsmåned

Aktiviteter i cybersikkerhedsmåneden

En række organisationer planlægger arrangementer og aktiviteter om digital sikkerhed. Frem til oktober måned kommer der løbende flere aktiviteter til. Se aktiviteter for 2022 herunder.

National kampagne om identitetstyveri

1.-31. oktober

Danmark er et tillidssamfund, og det udnytter svindlerne. En større kampagne sætter fokus på identitetstyveri og budskabet om, at banker og offentlige myndigheder ikke beder om personlige oplysninger over mail, sms eller telefon.

Arrangør: Digitaliseringsstyrelsen, KL og Danske Regioner

National kampagne om virksomheders sikkerhed på sociale medier

1.-31. oktober

Mange virksomheder bruger sociale medier som en vigtig kanal i deres markedsføring. Men ikke alle har fokus på it-sikkerheden og risikerer at blive kompromitteret. Kampagnen sætter fokus på sikker brug af sociale medier for virksomheder.  

Arrangør: Erhvervsstyrelsen

SMV'ernes digitale sikkerhed - book et oplæg

1.-31. oktober

Book et oplæg fra Erhvervsstyrelsens Team Digital Sikkerhed. Få tips til styrket digital sikkerhed i virksomheden og hør hvordan det står til med danske virksomheders digitale sikkerhed generelt - baseret på Erhvervsstyrelsens analyser.

Arrangør: Erhvervsstyrelsen

Læs mere og book oplæg

Cybertruslen – book et oplæg

1.-31. oktober

Book et oplæg fra Center for Cybersikkerheds Cyberanalyse. Få et indblik i den aktuelle cybertrussel Danmark står overfor.

Arrangør: Center for Cybersikkerhed

Læs mere og book oplæg

Cyberforsvar – book et oplæg

1.-31. oktober

Book et oplæg fra Center for Cybersikkerheds Rådgivningsafdeling. Center for Cybersikkerhed tilbyder en række oplæg med tips til virksomheders og myndigheders cyber- og informationssikkerhed.

Arrangør: Center for Cybersikkerhed

Læs mere og book oplæg

Vil du være med til at opdage og imødegå et cyber-angreb med FE/CFCS?

27. oktober, kl. 17.00-21.00

FE/CFCS inviterer til CyberSkills event. Her kan du prøve kræfter med et virkelighedsnært cyberangreb samt få et indblik i de aktuelle cybersikkerhedstrusler Danmark står overfor. Eventet er for alle, der har interesse for cybersikkeheds mange facetter.

Sted: Kastellet, København Ø

Arrangør: Center for Cybersikkerhed

Læs mere på eventbrite.dk