Find redskaber, du kan bruge

Kommunikation og uddannelse er én måde at skabe en adfærdsændring på. Her på siden findes produkter, som du kan bruge i din organisation.

Produkterne nedenfor hjælper dig med at sætte gang i adfærdsændringen i egen organisation. Flere af produkterne kan du justere, så de passer præcis til jeres medarbejdere, vidensniveau og retningslinjer.

Film og test dig selv

Vi har lavet en side med en kort film med gode råd og en ’test-dig-selv’, som I kan linke til fra intranettet eller sende rundt til medarbejderne. ’Test-dig-selv’ er tilpasset i specifikke versioner til sundhedspersonale, undervisningspersonale og administrativt personale.

Se film og ’test-dig-selv’ til medarbejdere

Sikkerhedsquiz

En quiz med præmier kan være en måde at skabe en sjovere form for læring blandt medarbejdere. Juster quizzen til jeres behov og retningslinjer.

Hent "Sikkerhedsquizzen" (PowerPoint)

 

PowerPoint-præsentation med råd til offentligt ansatte

Brug præsentationen på et personalemøde, når du skal introducerede de gode råd. Juster præsentationen til jeres behov og retningslinjer. Bemærk, at der er talenoter i præsentationen

Hent præsentation målrettet administrative medarbejdere (PowerPoint)

Hent præsentation målrettet sundhedspersonale (PowerPoint)

Hent præsentation målrettet undervisningspersonale (PowerPoint)

Pjece om sikker adfærd

Print pjecen ved at vælge to-sidet print og fold om den korte side. Så kan pjecen foldes og deles ud til medarbejderne, for eksempel i forbindelse med et personalemøde eller til nye medarbejdere.

Hent pjecen i redigerbart format (Word)

""

Inspiration til forløb for indsats

Vi har lavet et forslag til, hvordan man kan sætte forskellige elementer i en adfærdsindsats i spil.

Hent inspiration til, hvordan I kan tilrettelægge en indsats (pdf)

Senest opdateret 12-06-2023