Sådan må du bruge vores indhold

Det vigtigste formål med sikkerdigital.dk er, at de gode råd om sikker digital adfærd til borgere, virksomheder og myndigheder kommer bredt ud. Hjælp os derfor med at sprede det gode budskab.

Det må du gerne

Så længe du tydeligt henviser til sikkerdigital.dk og linker til portalen, må du gerne anvende vores indhold på din eller din organisations hjemmeside. Anvendelsen må ikke give indtryk af, at sikkerdigital.dk eller parterne bag sikkerdigital.dk på nogen måde anpriser eller anbefaler specifikke kommercielle produkter. Hjemmesiden må derudover ikke indeholde krænkende indhold.

Når du linker til os, kan du med fordel linke til konkrete sider eller den indgang, der giver mest mening: Sikkerdigital.dk/borger, Sikkerdigital.dk/virksomhed eller Sikkerdigital.dk/myndighed.

Du må ligeledes gerne benytte indholdet på fx intranet til rådgivning af medarbejdere. 

Advisering ved ændringer

Tag fat I os, hvis du ønsker at blive adviseret, når vi laver større eller mindre ændringer på sikkerdigital.dk, så du kan sikre, at din egen brug af indholdet er opdateret. Send en mail til sikkerdigital@digst.dk, og skriv om det er borger-, virksomheds- eller myndighedsindhold, som du gerne vil adviseres om.

Videoer

Hvis du har lyst til at bruge nogle af vores videoer på din hjemmeside eller intranet, kan du finde embedkoder til dem alle. 

Hent embed-koder til vores videoer