Virksomhed

Gratis tilbud fra andre aktører

Her på siden får du et overblik over forskellige tilbud, som kan styrke virksomhedens digitale sikkerhed. Find bl.a. online test, kurser, e-læring og brugbare apps som andre myndigheder og organisationer tilbyder gratis.

Kurser, e-læring og podcasts

""

Bestil en IT-ekspert fra politiet til din virksomhed

Politiets IT-sikkerhedseksperter stiller deres viden til rådighed for virksomheder, brancheforeninger eller lignende med cirka 15 eller flere deltagere. Her kan virksomhederne gennem et oplæg få hjælp til forebyggelse af forskellige former for IT-kriminalitet.

Bestil oplæg på politiets hjemmeside

Podcast om GDPR for mindre virksomheder

E-mærket og Datatilsynet har udarbejdet en række podcasts som introduktion til reglerne om databeskyttelse - særligt henvendt mod mindre virksomheder. Podcastserien tager fat i konkrete cases fra bl.a. butikker og webshops.

Gå til Datatilsynets hjemmeside

""

SikkerCyber: Gratis e-læringsforløb fra ITU

IT Universitet har udviklet  SikkerCyber, som er et gratis e-læringsforløb i IT-sikkerhed målrettet små og mellemstore virksomheder. E-læringsforløbet er anvendelsesorienteret og giver konkrete værktøjer til at forbedre virksomhedens IT-sikkerhed.

Prøv e-læringsforløbet

Gratis uddannelse for bestyrelser og direktioner

I samarbejde med Industriens Fond tilbyder Bestyrelsesforeningen gratis uddannelser i digital sikkerhed målrettet bestyrelsesmedlemmer og direktioner.

Se mere på Bestyrelsesforeningens hjemmeside

Vejledninger

""

Vejledning til SMV'er om cyberforsikringer

Rådet for Digital Sikkerhed, Forsikring & Pension og Dansk Industri har lavet en vejledning, som giver overblik over, hvad virksomheder skal være opmærksomme på, hvis I overvejer en cyberforsikring.

Læs vejledningen om cyberforsikringer

Hjælp til at implementere sikkerhedsstandarden ISO 27001

Den europæiske organisation The European DIGITAL SME Alliance har udarbejdet en vejledning, der kan hjælpe SMV’er, som ønsker at implementere den internationale sikkerhedsstandard ISO 27001

Download vejledningen her

""

Vejledning om cybersikkerhed til bestyrelser

Bestyrelsesforeningen tilbyder gode råd til styrkelse af cybersikkerheden målrettet bestyrelser og direktioner i små-og mellemstore virksomheder

Se de gode råd fra Bestyrelsesforeningen

Online test og apps

""

Få overblik over sikkerheden på internetdomæner

Værktøjet sikkerpånettet.dk scanner for en række teknologier inden for kategorierne domæne, e-mail og netværksforbindelse. Værktøjet er relevant for både myndigheder og virksomheder.  

Prøv værktøjet på sikkerpånettet.dk

SikkerKollega: styrk IT-sikkerheden på arbejdspladsen

SikkerKollega er et gratis online læringsspil om IT-sikkerhed på danske arbejdspladser målrettet dig som medarbejder og kollega. 

Se mere og spil SikkerKollega

 

Varslingsapp: Mit Digitale selvforsvar

Forbrugerrådet TÆNK og Trygfonden tilbyder den gratis app Mit Digitale Selvforsvar, som hjælper dig med at være sikker online og holder dig opdateret på digitale trusler.

Se mere om Mit Digitale Selvforsvar

Forebyg hackerangreb med HackerStop

HackerStop hjælper virksomheder med at forstå, måle og forbedre IT-sikkerheden i virksomheden. Værktøjet er udviklet af IT-professionelle og frivillige eksperter.

Gå til HackerStop

Om tilbuddene

Hvilke tilbud vises på siden?

De tilbud som præsenteres her på siden, er alle gratis og ikke-kommercielle tilbud eller ydelser, som er tilgængelige for alle små og mellemstore virksomheder. Alle tilbud har til formål at styrke virksomheders digitale sikkerhed. 

Tilbuddene må ikke have kommercielt sigte - eksempelvis ved at tilbyde tilkøbsmuligheder udover den gratis tjeneste eller ved anden markedsføring, som brug af logo eller henvisning til andre kommercielle produkter. Hvis din organisation tilbyder en service som opfylder kriterierne, kan du kontakte os på sikkerdigital@digst.dk.