Virksomhed

Gratis tilbud fra andre aktører

Her på siden får du et overblik over forskellige tilbud, som kan styrke virksomhedens digitale sikkerhed. Find bl.a. online test, kurser, e-læring og brugbare apps som andre myndigheder og organisationer tilbyder gratis.

Kurser og oplæg

""

Bestil en it-ekspert fra politiet til din virksomhed

Politiets it-sikkerhedseksperter stiller deres viden til rådighed for virksomheder, brancheforeninger eller lignende med cirka 15 eller flere deltagere. Her kan virksomhederne gennem et oplæg få hjælp til forebyggelse af forskellige former for it-kriminalitet.

Bestil oplæg på politiets hjemmeside

""

Gratis e-læringsforløb fra ITU

IT Universitet har udviklet et online e-læringsforløb om cybersikkerhed for små og mellemstore virksomheder. Her lærer du de mest almindelige it-sikkerhedsudfordringer at kende.

Prøv e-læringsforløbet

""

E-læringsmoduler om cybersikkerhed

På hjemmesiden for Danish Hub for Cybersecurity kan du tilgå gratis e-læringsmoduler, som kan at øge kompetencerne blandt IT-studerende og IT-professionelle. 

Læs mere om e-læringsmodulerne

Vejledninger

""

Vejledning til SMV'er om cyberforsikringer

Rådet for Digital Sikkerhed, Forsikring & Pension og Dansk Industri har lavet en vejledning, som giver overblik over, hvad virksomheder skal være opmærksomme på, hvis I overvejer en cyberforsikring.

Læs vejledningen her

Hjælp til at implementere sikkerhedsstandarden ISO 27001

Den europæiske organisation The European DIGITAL SME Alliance har udarbejdet en vejledning, der kan hjælpe SMV’er, som ønsker at implementere den internationale sikkerhedsstandard ISO 27001

Download vejledningen her

""

Vejledning om cybersikkerhed til bestyrelser

Bestyrelsesforeningen tilbyder gode råd til styrkelse af cybersikkerheden målrettet bestyrelser og direktioner i små-og mellemstore virksomheder

Se de gode råd fra Bestyrelsesforeningen

Online test og apps

""

Få overblik over sikkerheden på internetdomæner

Værktøjet sikkerpånettet.dk scanner for en række teknologier inden for kategorierne domæne, e-mail og netværksforbindelse. Værktøjet er relevant for både myndigheder og virksomheder.  

Prøv værktøjet på sikkerpånettet.dk

Læringsspil skærper medarbejderes IT-sikkerhed

SikkerKollega er et gratis læringsspil om sikkerhed på danske arbejdspladser målrettet dig som medarbejder og kollega.

Se mere og spil SikkerKollega

 

Varslingsapp: Mit Digitale selvforsvar

Forbrugerrådet TÆNK og Trygfonden tilbyder den gratis app Mit Digitale Selvforsvar, som hjælper dig med at være sikker online og holder dig opdateret på digitale trusler.

Se mere om Mit Digitale Selvforsvar

""

Spionagetesten styrker virksomhedens informationssikkerhed

 Bliv bedre til at sikre din virksomheds forretningskritiske informationer og data med Spionagetesten.

Se mere og tag Spionagetesten her

 

Test IT-sikkerheden i din lægepraksis

Test målrettet praktiserende læger. Få vejledning om, hvor I skal sætte ind for at styrke sikkerheden i den private praksis.

Tag testen for praktiserende læger her

Om tilbuddene

Hvilke tilbud vises på siden?

De tilbud som præsenteres her på siden er enten gratis tilbud  eller ydelser, som er tilgængelige for alle små og mellemstore virksomheder. Alle tilbud har til formål at styrke virksomheders digitale sikkerhed. 

Tilbuddene på disse sider, må ikke have kommercielt sigte - eksemplevis ved at tilbyde tilkøbsmuligheder udover den gratis tjeneste. Hvis du eller din virksomhed tilbyder en service som opfylder kriterierne, men som ikke fremgår her på siden er du velkommen til at kontakte os på sikkerdigital@erst.dk.