Virksomhed

Hvad truer din virksomhed?

De digitale trusler er mange og stigende. Her kan du få et overblik over, hvad der truer din virksomhed, hvordan du kan forebygge at du bliver ramt af en sikkerhedshændelse og hvad du skal gøre, hvis du bliver ramt.

Online afpresning af din virksomhed

Ransomware er et ondsindet program, der krypterer dine filer, så du ikke har adgang til dem og derfor ikke kan fortsætte dit arbejde. It-kriminelle bruger metoden til at afpresse virksomheder økonomisk. Heldigvis er det relativt enkelt at sikre sig imod.

Læs mere om online afpresning

Overbelastningsangreb på virksomhedens hjemmeside

Et DDos-angreb er et digitalt angreb, hvor en person med vilje overbelaster en hjemmeside og andre digitale services, så udstyret ikke kan svare eller bryder sammen.

Læs mere om overbelastningsangreb

""

Cyberspionage

Værdifuld viden i din virksomhed kan ende i de forkerte hænder, hvis din virksomhed udsættes for cyberspionage. Det kan både skade din virksomheds økonomi og omdømme. Heldigvis kan det forebygges med tre enkle trin.

Læs mere om cyberspionage

Virus, malware og andet digitalt utøj

Malware er en samlebetegnelse for software, som har til formål at skade virksomhedens programmer og data. Det kan gøre stor skade på kort tid, derfor er det vigtigt at sikre sig imod.

Læs mere om digitalt utøj

""

Online svindel og falske virksomheder

Direktørsvindel, phishing og andre digitale svindelnumre kan koste virksomheden dyrt. Derfor er det vigtigt at kende tegnene på svindel.

Læs mere om online svindel og falske virksomheder

Læs mere om faktura-bedrageri her